torsdag, april 12, 2007

Trängas


Sent igår fotade jag katterna som trängdes i Noras bädd. De är så söta när de försöker samsas tillsammans, och Nora som tvättar den lilla! Greta lägger sig gärna på Nora, vilket gör att Nora ser lite småsur ut, men hon finner sig och verkar till och med gilla det efter en stund.

Det var svårt att få en bra bild när det var så mörkt...

6 kommentarer:

Monkeygirl sa...

Vilken underbar bild! HELT underbar!!! :)

Anki sa...

Wow måste bara hålla med - Vilken bild! Du har verkligen lyckats fånga stämningen. Bilden utstrålar värme,lycka och frid - helt Underbar!

Julia sa...

ja, jag håller oxå med båda ovanstående - totalt UNDERBAR!! vilken fantastisk "captation" (kommer inte på vad det heter på svenska, förutom stämningsfångning då) Hur lyckades du så fantastiskt bra med ljuset?

anna-stina sa...

Åh, tack, vad roligt att ni tycker den är fin!

Det är en svår bild från början, väldigt mörk i skuggorna och väldigt ljus där skrivbordslampan lyser ner. Jag har försökt mickla med det i photoshop, plus att jag försökt ta bort så mycket brus som möjligt utan att bilden ser helt konstgjord ut. Och så har jag lagt lite mörkt i kanterna.

Det var verkligen perfekt läge, när Greta kom och trängde ner sig i Noras bädd och Nora nog tyckte det var ganska mysigt after all.... :-)

Helena sa...

Ja, verkligen en mycket vacker bild! Blir påmind om hur det kunde se ut ibland när jag hade två små rexar hemma istället för en :)

Penny Lane sa...

Åh, så underbara! Och jag vill ha en kamera som man kan plåta djur med... :(