onsdag, juni 04, 2008

Sluta fota!


- I vant to be alone...
Greta citerar sin namne Garbo och försöker täcka över linsen med tassen.

Det var nära att det inte blev några bilder faktiskt. Den lite klumpiga cornishen Nora fick för sig att hon skulle hoppa upp på en hög byrå, utan att ta stolen som mellanlandning. Resultatet var förstås att hon inte kom upp ordentligt, utan bara fick tag i ett hörn av duken som hon hängde sig fast med klorna i. Brak!!! sa det när allt som stod på byrån föll i golvet, blomkrukor, mobiler och min kamera! Som ve och fasa verkade ha gått sönder i batterifacket och var helt död. Efter lite pillande och tryckande verkar det som om kameran får ström igen. Så jag kan pusta ut.

Tyvärr verkar det dock som om Nora fortfarande är tät i näsan och vi får nog ta henne till veterinären igen, trots antibiotikan.

4 kommentarer:

Julia sa...

vilken tur att kameran klarade sig! jo, det är en del som har åkt i golvet här med och ibland kan man bli lite ledsen i ögat - tur för kissarna att dom är så söta! :) Härliga Greta-foton! Men stackars Nora, hoppas hon blir bra snart ändå.

anna-stina sa...

Ja, Nora får åka till veterinären imorgon. Nu får det vara nog med snorandet. Måste jag välja mellan Nora och kameran väljer jag ändå Nora. :)

Anki sa...

Vilka underbara Greta (Garbo)bilder ! Hon Gör verkligen skäl för sitt namn.

Men så tråkigt att bästis Nora inte mår bra. Sänder många nospussar till Greta och lilla sjuklingen Nora.

anna-stina sa...

Tack för kommentaren Anki! Greta tycker att Nora är mycket mysko idag när Nora har varit sövd. Har till och med fräst lite åt henne och verkar tycka hon luktar konstigt. Det kanske blir så när den ena har varit hos veterinären, men inte den andra.