söndag, maj 18, 2008

Goskatt


Här gosar Nora med husse (favoriten) vid datorn. Nora är så extrem, känns det som. Hon vill äta precis allt som människor äter. T ex thailändsk gröncurrygryta som vi lagade igår smyglapade hon i sig vid spisen. Hon dricker också kaffe, te och äter smörgås. Listan på vad hon äter skulle bli alltför lång, så jag tror jag skippar den. Det hon inte äter är lättare att lista: de flesta frukter och grönsaker. Obs, vi ger henne bara riktig kattmat, men hon är så fruktansvärt envis att hon alltid lyckas komma åt det hon inte ska äta, trots att vi försöker hindra henne. Det syns ju på magen också att hon gillar mat. ;)

Och så sitter hon och skriker när hon inte får uppmärksamhet, alt. får klättra i våra skåp, alt. inte får leka med sitt gummiband. Ja, hon är lite speciell, denna lilla katt. :)

3 kommentarer:

lina sa...

Speciell och väldigt, väldigt fin! :)

anna-stina sa...

Ja, Nora är en söt katt! (Men envis.) ;)

Helena/Bildbloggerian sa...

Astrid påminner mycket tror jag om Nora i sättet :) Hon äter visserligen bara kattmat och räkor, men det där med att skrika på uppmärksamhet känner jag igen med önskvärd tydlighet... Och ibland känns det som hon är mer hund eller apa än en katt =)