torsdag, november 22, 2007

Livet med tratt


Igår kväll trädde vi på Greta hennes sele, för att kunns fästa tratten på ett säkert sätt. Trodde vi. Vid 2-tiden vaknade jag av oväsen i köket. När jag gick dit låg Greta utan tratt och sele på köksgolvet och tuggade på en bordstablett i plast. Magen var tvättad och fin såg jag...

I vardagsrummet låg tratt och sele avsparkade på mattan. Ja, det är väl bevis för att en rex alltid hittar på sätt att lösa problem. Jag får kalla Greta för Houdini i fortsättningen! Som tur var såg det inte ut som om operationssåret hade gått upp någonting.

Så det var bara att trä på sele och tratt igen, och dra åt remmerna. Hårdare. Stackars liten. På bilden ser hon sig själv i spegeln. Man kan bli chockad för mindre!

7 kommentarer:

Anki sa...

Vilket underbart foto - vilken blick !!

och så skönt att allt gått bra.

Massor av nospussar från mamma och syster katt och mig förstås !

anna-stina sa...

Tackar! :)

Jojo sa...

Vilken utbrytarkung! Nä prinsessa kanske? Underbart roligt foto, det ser ut som att hon inte har nån nos.

anna-stina sa...

Ja, visst ser hon lustig ut när hon kikar fram ur tratten!

Anonym sa...

Håll ögonen på stygnen så de inte blir inflammerade av kattsaliven. Stark bakterieflora.

Helena/Bildbloggerian sa...

Hon ser verkligen för rolig ut! :)

Jag hade två stycken nykastrerade samtidigt, det var ingen lek... Och pga en matte som var för slapphänt med trattarna så lyckades tyvärr den ena komma åt såret och tvätta, vilket ledde till inflammation och tratt betydligt längre än nödvändigt.

anna-stina sa...

Ja, det här med operationer är för eländigt. Vi ska vara noga med tratten och ha kvar den tills vi ser att magen har läkt ihop. Som tur var når inte Greta någonting med denna tratt. Knappt att äta. Så vi tar av den för matdags.