söndag, november 25, 2007

Livet med tratt II


Nu är det inte så väldigt länge kvar tills Greta kan slippa tratten. Såret läker fint, ser det ut som. Kanske kan hon befrias redan på tisdag?

Det är lustigt hur Gretas beteende är så väldigt påverkat av tratten. Hon är otroligt passiv när hon har den på. Vill knappt gå själv ens, bara ligga och vila , helst i vårt knä. Tar man av den blir det en helt annan glimt i ögonen, hon ruskar på sig och verkar tänka: - Vad kan jag hitta på för kul nudå?

Tror att hon känner sig väldigt avskärmad då hon varken kan se eller höra ordentligt i sin tratt. Om hon inte verkade så pigg när vi tar av tratten skulle vi nog blir oroliga för att hon vore hemskt sjuk. (Hon både äter och går på toa, som tur är.)

Bilden: Nora elementkramar och Greta ser för en gångs skulle lite vaken ut i sin tratt.

5 kommentarer:

Jojo sa...

Vad skönt för henne att hon snart blir av med tratten! Det är i såna här lägen man skulle vilja prata kattspråk, så att man kan förklara "du har tratten för att du inte ska slicka på såret förstår du, men snart tar vi bort den håll ut!". Kul att se Nora vid elementet, precis så gör Ripley också.

Elise sa...

Stackars lilla gumman! Det kan inte vara kul att behöva ha tratt på sig. Lyra ska kastreras nästa vecka så jag kommer att få trilskas med trattkatt här hemma snart också... :)

anna-stina sa...

Jojo: Ja cornishar är nog typiska elementkatter :)

Elise: Lycka till! Det går säkert bra alltihop, även om det där trattmomentet är ganska påfrestande.

Helena/Bildbloggerian sa...

Jag kan också skriva under på att cornishar är elementkatter. Sen vi flyttade till nya lägenheten och har fått varmare element, så bor numera Astrid i princip på fönsterbrädan eller i sin koja som står intill elementet.
Har lagt ut lite nya Astrid-bilder nu förresten, eftersom hon hade namnsdag igår :D

Caesar and Princess sa...

Poor Greta. She is having a lot of trouble getting comfortable and Nora is probably not wanting to snuggle with the cone next to her
haahaa

(*snickers* Greta does look very funny heehee)