lördag, november 03, 2007

Greta löper

Greta löper för första gången! Det går inte att missa, för hon ylar varje vaken timma om hon inte äter eller leker förstås. Och så ligger hon och rullar sådär fånigt på mattorna. Till och med Nora reagerar på Gretas underliga beteende.
- Men herregud vad hon skriker, jag måste gå och kolla vad det är!
Och så hittar man Nora med ett fast grepp om Gretas hals, där den lilla katten ligger med rumpan i vädret. Snacka om kommunikationsproblem!

Jag spelade in en liten film där man visserligen inte hör de värsta ylandena, men får se lite mattrullande och förvirrat spankulerande. Stackars lilla Greta!

3 kommentarer:

Julia sa...

så söt hon är när hon gosar med kameran! och vilket "ynkligt" ylande hon har, fast jag gissar att hon kan bättre med. Iris har idag, äääntligen, slutat löpa - efter att ha hållt på i åtta dar (och då tog hon bara en veckas paus från förra löpet). men hon hördes från hallen ner till gatan utanför när jag hade köksfönstret öppet på glänt. skäms något inför grannarna. men nu behöver varken Iris, Bona eller jag stå ut så länge till, snart dags för parning!

va fin hon är med förresten - Greta!

Elise sa...

Åh, lilla gumman! Vad söt hon är. Jag *tror* att Lyra har löpt, men det har i så fall varit väldigt milt. Bara lite rullningar och ett och annat gnäll. Hoppas jag hinner kastrera henne innan det blir värre. Jag har skjutit på det eftersom jag vill ta ut lite ledighet när hon är nyopererad och det har varit för stressigt på jobbet.

anna-stina sa...

Ja, det som syns på filmen är bara en liten bris i jämförelse med nattens skrik-orkan! Funderar allvarligt på att sätta upp lappar i trappen och be grannarna om ursäkt för oljudet. Jag tror det är som ett kolikbarn ifråga om intensitet och ljudvolym. Det hjälpte inte med öronproppar, kan jag säga. Hoppas nästa natt blir lättare, man vill ju orka gå till jobbet också :)