söndag, april 29, 2007

Sjukling

Vår älskling Nora är inte riktigt frisk idag. Det började igår kväll med att hon verkade onormalt trött. Sedan sov hon inte i vårt sovrum på hela natten, utan på en stol i vardagsrummet alldeles ensam. Hon brukar älska att sova under täcket annars. Nu på förmiddagen är hon också väldigt trött och passiv och framförallt väldigt varm, varmare än annars. Vi har inte tagit tempen än, lite oroliga för hur hon ska uppleva det.

Som tur är äter hon och dricker och har även orkat gosa lite med husse, men hon verkar ha ont i halsen eller munnen och hon andas med öppen mun. Vi gissar att det är någon typ av förkylningsinfluensa och om hon inte blir bättre får vi ta henne till veterinären imorgon.

4 kommentarer:

Elise sa...

Åh nej, stackars Nora! Hoppas hon kryar på sig snabbt eller kan få medicin av veterinären. Jag tror att man kan använda näsdroppar om katten är tät i nosen.

Finns det särskilda termometrar till katter?

Monkeygirl sa...

Stackars stackars lilla Nora! Hoppas så att hon blir bättre snart.

Helena sa...

Stackars liten! Hoppas hon blir piggare snart, för jag vet hur orolig man blir när de små älsklingarna är sjuka.

Bonxa sa...

Åh. Det är så svårt med djur också, för de kan inte säga var det gör ont... Hoppas hon piggnar till igen. Kanske hon ätit en geting eller humla som stuckit henne i munnen?