söndag, augusti 06, 2006

Gäst


Idag är både jag och Nora jättetrötta. Nora har sovit nästan hela dagen, förutom en stund som hon var ute på balkongen. Det måste vara värmen...

Vi hade en lite ovanlig gäst på balkongen. Se bilden... Nora såg inte gräshoppan, men hon slår konstant efter humlorna som hittar upp till oss. (Nora slöar på balkongen nedan.)

Själv gick jag långpromenad i hettan och sydde sedan färdigt Noras burutstyrsel. Hon gillar kattbäddarna, nu har jag sytt några stycken bara för övningens skull... Man skulle nästan vilja se i förväg hur det egentligen kommer att se ut på den där buren. Vi kanske blir utskrattade bland alla rutinerade utställare i Vallentuna :-)

Hoppas vi båda piggnar till imorgon!


3 kommentarer:

Monkeygirl sa...

Snygg bild på gräshoppan, så skarp mot den oskarpa bakgrunden. Bilden på Nora på balkonggolvet var väldigt speciell också, hon har en skön pose, snyggt komponerat med dina svarta tår som sticker in i hörnet :)

Anna-Stina sa...

Tack, tack! :-) Det var först när jag såg gräshoppan på skärmen som jag såg att den inte var grå. Såg inte färgerna eftersom den var så liten (1,5-2 cm).

Lena sa...

Tror inte att ni kommer bli utskrattade. Tvärtom så kommer ni ha en utav de snyggaste burarna. Tro mig!