tisdag, juli 25, 2006

Bild i PawPeds

Nu finns det en bild på Nora i databasen PawPeds, här. Det gick överraskande snabbt att få med bilden, jag skickade den bara för ett par dagar sedan! (Hmm, vet att andra också har skickat men ännu inte fått in bilderna..?)

Bilden är densamma som i mitt förrförra inlägg. Jag tyckte att det var en rätt OK bild att skicka till en stamtavledatabas, eftersom man ser nästan hela katten och kan få en uppfattning om färg, päls, öron och sådant där. Jag vet ju egentligen inte hur Nora "lever upp till" rasstandarden eftersom hon inte blivit utställd än, men för mig är hon den vackraste katten i världen! Och hon blir vackrare för varje dag :-)

Det är verkligen en glädje att ha henne, kan inte tänka mig nu hur livet var innan jag skaffade katt. Jag märker själv att jag är mindre stressad över småsaker. I år skulle det förvåna mig om jag får samma stressyndrom som jag brukar få i slutet av november sådär, när det brukar vara som mest med allt. Det får en att fundera över om man egentligen lägger sin energi på rätt saker. Är det viktigt att alltid prestera?

Ska under en tid framöver överväga att skaffa en tjejkompis till Nora, en syrra att kivas med. Jag tror hon skulle må bra av att även få särskild kattstimulans!

8 kommentarer:

johanna sa...

Det var en jättefin bild! :) Livet utan katt känns väldigt avlägset... och tur är väl det. Jag är med sugen på en kattkompis till Vinga, fast jag får nog vänta på den där trisslotten med vinst först, haha.

Monkeygirl sa...

Fin bild till Pawpeds! Mina bilder har ännu inte dykt upp där tyvärr...

Anna-Stina sa...

Du kanske ska skicka igen, Monkeygirl?

Anonym sa...

Världens snyggaste Tyler :P ska ju få bebisar snart... kika på www.weminas.se :) Klart du ska ha en Tylerbebbe :-D /anna www.pudelbus.com

Anna-Stina sa...

Ja, Tyler är en mycket snygg kisse! ;-)

Håller just nu på och installerar PS CS2 från skiva på min dator, men ngt måste vara fel, för det tar jättelång tid. Så det kanske dröjer innan det blir bilder här igen.

Monkeygirl sa...

Nu har mina bilder kommit upp på Pawpeds :)

Anna-Stina sa...

Ja, vilka fina bilder du hade skickat! :-) Speciellt Ripleys fina ögonfärg framträder så bra på de där bilderna.

Jag ser att alla bilder inte är så jättebra i PawPeds, inte ens på de katter som är tjusiga utställningschampions. Det var lite konstigt, tycker jag.

Lena sa...

Jättefin bild!!