lördag, maj 30, 2009

Noras äventyr


När Nora var liten fick hon gå ute i koppel ganska ofta. Det gillade hon mycket. Efter att vi skaffade Greta, och flyttade, har det blivit mindre utgång.

Idag var första gången som Nora fick gå ute i koppel där vi bor nu. Hon hade visat hela dagen att hon ville gå ut, gått runt i hallen och jamat. Så jag tog ut henne på gården. Där började hon jama ganska upprört och lade sig alldeles platt på marken. Efter en liten stund ute i detta äventyr gick vi in. Sedan har Nora hållit sig lugn och verkar inte ens vilja gå ut på balkongen längre! Nog med spänning för idag.

5 kommentarer:

Julia sa...

Hehe, låter rätt bekvämt ur en lat mattes synvinkel... Efter den första gången i år, då Iris alltid är tveksam, tjatar hon halva dygnet om att få gå ut och verkar nästan inte få nog (så jag har faktiskt pausat koppelutgången, för att få lite ro...) Fast sist, när jag tog ute henne ganska sent på kvällskvisten, var hon faktiskt mycket mer platt och jamande - märkligt!

Princess sa...

oh this is very very pretty, nice little feet and such a happy face
:-) <3

anna-stina sa...

Jag tror jag ska försöka ta ut Nora igen, hon måste få en chans att vänja sig. :-)

Jojo sa...

Ja det är väl jobbigt med obekant miljö. Ripley är lite osäker på gården här sen vi flyttade också.

love sa...

Min Ebba var väldigt intresserad av att springa ut i trapphuset när hon var mindre. Det tog stopp när hon fick gå ut i koppel första gången. Nu vet hon att det finns en stor värld därute som man ska vara lite försiktig med. Hon tycker om att gå ut numera men hon vill gärna inte vara där det finns andra människor.