tisdag, mars 10, 2009

Greta har en hobby


Greta är vår egen lilla pappersstrimlare här hemma. Det är en väldigt effektiv uppfostringsmetod som hon använder sig av. Hon river bara papper när husse och/eller matte är hemma. För hon vet att det får garanterad effekt.

Är man uttråkad är det bara att sätta sig på en tidning, ett liknande papper går också bra, och riva och slita, för då kommer de spingande och ropar "nej!". Hur kul somhelst. Sedan leker de med en och underhåller en. Slutar de så är det bara att upprepa proceduren.

Såhär kan det se ut när matte har stålsatt sig för rivandet, eftersom hon inte hinner leka just då, utan måste jobba. Greta tröttnar efter en stund, men inte förrän hon halvt har massakrerat DN:s kulturdel. Matte undrar - vad är det för fel på Paul Austers nya bok, Greta?

7 kommentarer:

Elise sa...

Åh, Lyra är EXAKT likadan. Riva - snegla lite åt mattes håll - riva lite till - snegla... vem är det som uppfostrar vem egentligen? :)

annna-stina sa...

Ja, de vet precis hur de ska göra för att få en dit de vill...! ;)

Love sa...

Min Ebba har en annan ovana. Hon börjar gärna böka med sladdarna bakom datorn när hon vill ha uppmärksamhet. Det ger garanterat gensvar.

Jojo sa...

Ha ha gulligt och komiskt :)

Princess sa...

very nice art work! A masterpiece!

Anki sa...

Alltså, min son gjorde precis likadant när han var runt 1 1/2 år. Han mumsade allt i pappersväg och bara för att få uppmärksamhet... Sedan gurglade han av skratt... Har massor med bilder när han kryper runt med en halvt massakerad tidning i munnen.

anna-stina sa...

:-D