lördag, januari 26, 2008

Lek-Greta


Greta har kommit på att den bästa akustiken i lägenheten finns i badrummet. Så närhelst hon vill något, vadsomhelst, sätter hon sig i badrummet och ylar. Till exempel om hon vill leka med sitt snöre, som på bilden.

Greta var lite olydig i veckan också. Eftersom jag håller på och säljer lägenheten, är det visningar lite då och då. Vid de tillfällena tar jag ner katterna i källaren, via burtransport. Katterna tycker källaren är ganska spännande, eftersom de brukar få springa och nosa lite nere i källargångarna när vi är därnere. Men sist vägrade Greta gå in i buren. Hon kröp in under soffan och vägrade komma fram. En stressad och svettig matte försökte allt. Men med 5 minuter kvar till visning var det bara att inse - hon skulle inte komma fram. Så hon satt under soffan hela visningen. Hoppas hon hade kul. Det hade i alla fall Nora på sitt äventyr i källaren.

2 kommentarer:

Jojo sa...

Vilken busig Greta! Det låter spännande att vara i källaren, springer dom fritt där då eller i koppel? Vi har tagit ner Ripley i källargången i koppel, jag är lite orolig att nån granne ska ha nån åsikt om dom ser oss, vissa tycker ju så illa om katter.

anna-stina sa...

De har sprungit både i koppel och fritt. Men jag hoppas hela tiden att ingen granne ska komma förbi... Men precis som hundägarna kan ta ut sina hundar via källargången måste jag väl kunna ta katten på en liten promenad där. Nu slipper jag dock det, tack och lov, för lägenheten är snart såld :)