lördag, juni 09, 2007

Balkongliv


Det har varit glest med uppdateringarna på sistone. Jag har helt enkelt inte haft några nya bilder, har inte hunnit ta några. Lite nyheter är att Greta fäller sina tänder som bäst. Jag klev på en kindtand på golvet häromdagen. Aj! Den var vass. Noras intresse för öl är större än någonsin. Husse har fått öl från sin arbetsplats som matte gillar att dricka på kvällen. Och Nora. Hon kämpar sig desperat fram mot burken/glaset för att kunna få i sig några droppar. Det är faktiskt lite enerverande! ;-) Såklart ska inte en katt dricka öl.

Greta äter inte längre kattungemat. Hon får mer än nog energi av Noras mat, RC Silhouette, som Nora fortfarande äter. Nora har slankat ner sig betydligt sedan i vintras. Tacka kvällsrejsen med Greta för det! Men hennes kängurumage finns kvar och kommer antagligen fortsätta med det också. Även Greta har lite knubbig mage, men föhoppningsvis kan vuxenfodret ge något mindre energi.

Det är roligt att se hur katterna samspelar med varandra. Jag tror de trivs ihop, även om de bråkar hejvilt, som syskon brukar göra. Undrar vad grannarna tänker under rexrejsen sent på kvällarna...

2 kommentarer:

Elise sa...

Öl?! Hm! Lyra är iofs intresserad av allt som jag dricker också, men det blir ju mest vatten och juice.

Skönt att slippa hålla på med olika foder för katterna.

Julia sa...

haha, ölgillande katt var faktiskt nåt nytt för mig! skönt att mina inte gillar det... yoghurt däremot älskar bona, och det tycker jag oxå är väldigt gott nu när det är så varmt. så då gäller det att inte lämna skålen obevakad!