lördag, mars 31, 2007

Look, it moved!


Sakta, sakta vågar Nora gå närmare. Det är otäckt även om den lilla sover! Greta står under konstant bevakning. Nora själv blir väl snart helt utmattad av sömnbrist.

8 kommentarer:

johanna sa...

oj, en sån liten sötnos kan ju få vem som helst att smälta! de två kommer nog snart att bli bästa kompisar och ha riktigt roligt tillsammans. vad kul med nytillskottet. hon är helt underbart söt!! :)

Anki sa...

Hallå, vad roligt att på detta sätt kunna följa Greta i sitt nya hem ! Hon ser så supercool ut på bilderna och sover så sött.

Men stackars lilla Nora - hon kommer nog snart att stupa av utmattning, men jag håller tummarna för att hon gör det i samma hög som Greta...

Elise sa...

Nora är för söt. Det är tur att ni har en vaktkatt som håller koll på saker och ting. :)

Jag vet inte om det är för att Cornish-katter har så långa ben, men det ser alltid så himla gulligt ut när de knycklar ihop sig så där för att sova, med benen över öronen. Mycket akrobatiskt.

Härligt att Greta verkar trivas i alla fall, även om Nora är skeptisk. Jag är så glad för er skull! Det kommer nog inte ta så lång tid för Nora och Greta att bli bästa vänner. Krama katterna från mig! :)

Tomas sa...

Kul med nya kissen! Fina bilder! Ripley tittar också :)

Monkeygirl sa...

Gullig bildserie. Dom blir säkert kompisar fort :)

Anonym sa...

Åh så fin :-) Hur har det gått första natten??

Anna-Stina sa...

Tack för alla positiva kommentarer! :-)

Redan igår kväll kom det lite tendenser till lek flickorna emellan. Och nu på morgonen har de tendenserna varit lite starkare. Typ dunka till och jaga varandra. Det roliga är att Greta är mycket tuffare än Nora. Nora förstår inte riktigt att hon är mycket större. Men än så länge är det mest tendenser,vi hoppas att de utvecklar något slags kompisskap under dagen.

Natten gick bra, inget bråk. Dessutom sov jag själv djupt, jag tror att man blir väldigt trött av att kolla att allt går bra hela tiden! :-)

Det enda är att Greta inte alls vill äta av sin mat. Kalkon, ost, och räkor har dock slunkit ner i små små bitar *jag skäms*, men jag blev lite rädd att hon skulle svälta! Hon kanske är kräsen bara. (Nora glupskar dock i sig den feta babymaten så fort hon får tillfälle.)

Helena sa...

Vilken underbar bild på sovställningen! :)