söndag, februari 11, 2007

Ny liten


Det kanske kan vara dags att presentera Noras blivande kompis lite bättre. Vi har tingat en liten pälsboll som heter Silkwave's Grace O'Malley. Hon föddes precis efter jul och är alltså ett år yngre än Nora, även om de faktiskt är födda samma år! I påsk hoppas vi att hon kommer hem till oss. Det ska bli jättekul och spännande!

Hur ska det gå? Hur snabbt kommer Nora acceptera att den nya lilla inte ska "åka hem till sig" nån gång? Blir de bästa vänner?

Den här bilden har Grace's uppfödare Anki Hägg tagit. Hon har så trevliga katter med vacker päls, tycker vi. Grace (som kanske kommer att kallas något annat) sover sött på bilden. Klart man blir trött när man växer så fort!

4 kommentarer:

Emily sa...

Oj vilken sötnos! Kan inte sluta le när jag ser bilden :o) Vad spännande att få hem en ny liten parvel! Och det blir nog jätteskoj för Nora, jag tror att de blir bästisar ;o)

Monkeygirl sa...

Åh åh åh hon är så söt! Man vill pussa på den lilla nosen :)

M sa...

Hejsan! Jag har läst din blogg ett tag. Nora är så söt och charmig! Vad roligt att hon ska få en liten adoptivsyster, de kommer nog att bli bästa vänner fort - Nora verkar vara så social och vänskaplig. Grace är jättesöt och jag diggar den prickiga nosen skarpt. :)

Jag väntar själv på en liten pälsboll (dock ej cornish) som förhoppningsvis flyttar hem till mig till påsken, så jag förstår precis hur du känner det!

johanna sa...

hihi, hon är ju helt underbar! vad skoj och spännande. tror nora kommer tycka det är superkul med en kompis. :)