söndag, oktober 22, 2006

Hjälpa till


Såhär ser det ut när Nora övervakar husses matlagning. Hon satt väldigt snällt på fläkten hela tiden.

Sedan tände vi levande ljus på bordet när vi skulle äta. Det blev en chock för Nora med öppen låga. Efter att nyfiket ha satt dit nosen ryggade hon snabbt tillbaka och vågade sig knappt fram till flaskan med mineralvatten. Nora som är vatten- och bubbeltokig!

Och ja - hon uppehåller sig gärna på bordet när vi äter, även om hon inte vill smaka. (Fy på sig matte och husse, som inte uppfostrar henne så bra...)

3 kommentarer:

Monkeygirl sa...

Så gulligt med en matlagningsövervakare! Ripley får tyvärr också vara på bordet fast vi hade tänkt från början att det var förbjudet, man är en svag människa ;)

Katternas Matte sa...

Hihi! Man är ingen svag människa, man är starkt "kattstyrd".
.......
våra katter får också vara på bordet......
Det käraste man har sätter man ju på bordet :)

Emily sa...

Hehe sötnosen.. Azrael älskar när han får vara med och laga mat! Jag håller honom under ena armen och låter honom lukta på allt jag tar frm, och så kikar han i grytor och stekpannor på värme-säkert avstånd.. Det är så spännande när det sprätter och fräser! ;)Och han får vara på bordet.. När jag ensam sitter och äter :) Men när sambon är med då är det strikt förbjudet (hmm.. han är väl inte riiiktigt samma sorts kattmänniska som jag..) Men Azrael har lärt sig det där, när jag är själv kommer han gärna och sitter brevid.. :D