lördag, september 23, 2006

Springa, springa
Vad är det med katten?

Hon sitter och gapar vid dörren mest hela dagarna. Vi var just ute en sväng på gården. Då betedde hon sig inte som hon brukar. Oftast brukar hon vara ganska stilla, möjligen rejsa upp i träden lite.

Men inte som nu när hon sprang nästan konstant och till ställen dit hon inte ens funderat på att gå förut. Är det detta som kallas för att löpa? Hon äter dåligt och pälsen ser ganska anskrämlig ut. Vi har ingen aning. Kanske är det vanliga tonårsproblem bara?

Bilderna är ett samarbete.
Husse: Foto 2 och 3
Matte: Photoshop


4 kommentarer:

Monkeygirl sa...

Det där låter lite som Ripley faktiskt, lite tonårsgnällig sådär. När vi är ute har hon också börjat gå där hon aldrig vågat gå förut, antingen utökar hon reviret eller så ska hon löpa snart (är min gissning). Hoppas att inte Nora eller Ripley löper alltför snart så att vi inte kan passa Nora sen i oktober, det vore trist. Väldigt spännande bild förresten där hon skakar på huvudet till ett sudd, cool! :)

Anna-Stina sa...

Vi får se hur det utvecklar sig! Idag har hon varit ganska lugn. Tror ni att Ripley löper?

Monkeygirl sa...

Det kanske är på gång men jag vet inte, har ju ingen erfarenhet av sånt.

Penny Lane sa...

Det låter som löpdags. Alva hade så jobbiga löp att kastrering till slut blev oundvikligt. Tråkigt, inte minst med tanke på att hon är lila (inte jättevanligt) och gick väldigt bra på utställning. Nåja. I dagsläget finns ju inte plats för fler fyrfotingar här, men jag drömmer om att skaffa en devon i framtiden och kanske avla på den. Behövs lite mer genetikkunskaper bland uppfödare av den rasen. Devon har ju till skillnad från cornishen en del inavelsproblematik, tyvärr.