torsdag, juli 13, 2006

Ripley


Jag måste bara lägga ut en bild på Ripley, för jag tycker hon är så söt. Och hon är så fotogenisk, ser jättestilig ut från alla vinklar.

För en stund sedan kom hon och hoppade upp på min axel och satt sedan där en stund och spann. Så jag tror att hon börjar känna sig hemma nu. Hoppas att hon har trivts här med Nora. Det tror jag, även om det måste vara lite förvirrande för en katt att byta miljö.

Men, men, de är ju cornishar!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh nu blir vi riktigt svartsjuka på erat gos och kurr! Men samtidigt glada såklart över att hon trivs :) Undrar hur hon kommer reagera när vi kommer och hämtar henne...

Anna-Stina sa...

Jag tror hon blir glad när ni kommer! Även om hon verkar trivas just nu. Det ser så roligt ut när Ripley tvättar Nora. Nora försöker tvätta tillbaka, men kan inte riktigt skilja mellan tvätt och lek. Så det kan lika gärna bli ett låtsasbett över nacken som ett slick!

Det går åt väldigt mycket mat, de måste äta som hästar! :-D

Anonym sa...

Ar ocksa svartsjuk pa goset och kurret. Hade behovt en katt som kaminvarmare over fotterna inatt da isolering i vaggar och tva-treglasfonster inte verkar finnas.De anser val inte att det behovs i den har delen av varlden trots att nattemperaturen kryper ned till 5-gradigt. /AT

Anonym sa...

Så otroligt mysiga bilder på systrarna!!!! *ler* Följer Nora sedan tidigare. :)

Anna-Stina sa...

Cherish: Tack! :-)

AT: Du får försöka få tag i ett par raggsockar!
Eller en CRX på Zya Zeeland: http://www.foldalots.co.nz/g_rex.php

Såg att de finns en uppfödning av CRX på NZ som heter Ripleys :-)