tisdag, juni 27, 2006

Vän med Elements?


Nu har jag laddat hem en gratis provperiod med Photoshop Elements. Programmet är ju oerhört mycket billigare än ordinarie PS, om jag skulle vilja köpa det sedan. Elements är mest för amatörer som jag, så förhoppningsvis ska jag kunna göra det mesta som jag klarade av i vanliga PS.

Här är Nora på diskbänken igår kväll. Jag tror hon jagade fluga!

Det känns som om hon har börjat fälla lite päls. Vi har aldrig märkt det tidigare. Är det årstiden eller är det bara en fas hon går igenom?

En ganska ny lek är att vi turas om att jaga henne, och så jagar hon oss (en av oss alltså). I vår lägenhet på 53 kvadrat. Det blir många tvära vändningar! I leken gillar hon att hoppa upp mot våra ben och liksom buffa lite med tassarna bara. Inte hänga sig i klorna och klänga, som hon brukar alltså (man kan knappt ha kjol för alla rivmärken). Hon är himla rolig och gullig!

2 kommentarer:

Johanna sa...

Hehe, vad hon är söt! Och verkligen jättelockig. Det med pälsfällande tror jag kan vara årstiden, eller jag hoppas det för annars kommer min svarta soffa aldrig vara svart mer. ;)

Monkeygirl sa...

Kul bild! Det låter roligt med att leka tafatt :) Jag tycker också att syster fäller en del, säkert årstid. Hon har också börjat bli tunnhårig på svansen vilket jag hörde var ett tecken på könsmognad...