lördag, maj 06, 2006

Utflykt

Idag har Nora varit utomhus "på riktigt". Alltså fått följa med ut och känna hus gräs och asfalt känns. Det var kul. Hon såg till och med en sädesärla som hon försökte förfölja.


Fågeln syns inte så bra på bilden, men är inringad med gult ;-) Nora går riktigt bra i sele och koppel nu.

Andra äventyr idag är massaker av sovrumslampa. Vi har (hade) en i rispapper, en sån där rund. När jag var inne på toa imorse hördes ett mindre brak från sovrummet. När jag tittar in svänger vår taklampa fram och åter. En stor reva syns på ena sidan. Under sitter katten och ser smått upprörd ut. Hon har alltså hoppat rakt upp och lyckats bita/riva sönder lampan! Men inte lyckats hänga kvar så länge uppenbarligen. Så det blev till att köpa ny lampa idag.

Vi köpte även nytt foder, Kitten 34, som hon ska få börja äta nu istället för Babycat som hon har ätit hittills. Hoppas hon gillar det.

3 kommentarer:

Monkeygirl sa...

Åh det ser härligt ut! Det är så kul när dom börjar spana på fåglar och småkryp :)

Johanna sa...

Vad härligt det ser ut på gräsmattan och kul att jaga fåglar förstår jag! :) Vi har testat selen ett par gånger inomhus nu och Vinga ser för tokig ut när hon har den på sig. Hukar och hänger på sidan och vet inte riktigt hur hon ska röra sig...

Vilket datum är Nora född?

Anna-Stina sa...

Vinga bryr sig nog mindre om selen när hon kommer ut. Det gjorde Nora, i alla fall.

Hon är född 2 januari i år.