måndag, maj 15, 2006

Duschad

Har ingen bild som illustrerar det, men idag testade vi att duscha Nora. Hon brukar gärna gå in i duschen och slicka på golvet efter att vi har duschat, så hon är inte obekant med miljön.

Jag tog helt enkelt in katten i duschen, drog för draperiet och duschade henne på kroppen. Det var INTE poulärt. Nora smet ut och in på sin toa, sen hade vi kattsand över hela golvet.

Men skam den som ger sig. En omgång dusch till fick hon genomlida innan vi började torka henne. Hon tog i med jamandet ända nerifrån djupaste delen av magen... "UuuäääääääÄÄ!!"

Sen blev hon handdukstorkad och lite fönad och sen blev hon stentrött och ville sova i famnen. Eftersom jag inte har någon bild på det, får mina photoshoppade alster duga.3 kommentarer:

Monkeygirl sa...

Hon kommer säkert vänja sig vid duschandet till slut :)

Anonym sa...

tror inte man måste duscha katter på samma sätt som hundar gör. de flesta katter slickar sig rena.

Anna-Stina sa...

Jag kommer att behöva tvätta katten innan utställning, så det är för den sakens skull vi duschar, som träning alltså. Annars hade vi kanske inte gjort det.

Många som är lite allergiska mår bättre om de duschar katten då och då. Cornishar är lite speciella också i o m att de inte har täckhår, utan bara underull. Den blir lätt lite flottig. :-P